Produktkategori

SKABEREN (KINA) TECH CO, LTD


Oversea salg Dept.


Kontakt: Ms.Yiko Lei


Tel: + 86-755-26710992


Fax: + 86-755-26710105


Mobil: +8613798299145 (24 timer)


E-mail:Sales@China-Creator.com


Office Add.:6 / F, blok C3, Nanshan iPark,No.1001 Xueyuan Road, Nanshan distriktet, Shenzhen, Guangdong-provinsen, Kina 518072


Fabrikken Anl: 5/F, 8 bygning, Zhongyuntai Technology Park, Tangtou 1 Road, Tangtou Fællesskabet, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Kina

Hjem > Nyheder > Indhold

RFID-læseren: Sådan beskytter du din kort sikkert

Skaberen (Kina) Tech Co, Ltd | Updated: Feb 02, 2016

Smart enhed udvikling er mere og mere udbredt brug af RFID-læser, RFID kortbetaling er også accepteret af flertallet, mest kontaktløse kort bruger RFID-teknologi. Er RFID card brug hyppigheden stiger, og mange kriminelle begyndt eyeing kortene i vores hænder. Så, hvordan for bedre at beskytte kortet hånd?
Vores RFID-chip, generelt et sygesikringsbevis, betaling kort og kort. Vi præsenterer et sygesikringsbevis og betalingskort bruges til at betale en MIFARE DESFire kort, de er meget sårbare over for angreb; normalt kortet vi bruger, enheder i kantinen Universitet i virkeligheden er en Mifare Classic kort, en hacker kan ændre kortet beløb, genoplade og så videre.
Står for RFID-kort, forbrugerne sikkerhed hvor hen til undgå sådan en ting sker? Forbrugerne bør altid være opmærksomme på balance af kortet, er det bedst at bede om en fast betaling, det vigtigste er at få alle former for RFID-kort, Bemærk Kontroller, at kortet er en type, så midlet taget forskellige beskyttelsesforanstaltninger.